Usein Kysyttyä

kenelle tarkoitettu?

Porukan alusta on tarkoitettu  ’ponnahduslaudaksi’ ensisijaisesti pienille maaseututoimjoille, jotka haluavat tuotteitaan tai palvelujaan saada verkkokaupan avulla markkinoille. Siihen voivat liittyä myös suuremmat toimijat tarjotakseen osaamisellaan tukea ja apua niille pienimmille. Porukan alustan kehittäjä ja ylläpitäjä, sekä tukipalvelujen vastuutaho on Virena Ky.

paljonko maksaa?

Vuosittainen jäsenmaksu on 124 eur (sisAlv 24%). Tämä pitää sisällään kulut kaupan rakentamisesta ja ylläpidosta, sekä kotisivun ylläpidosta. Kertyneitä jäsenmaksuja voidaan  käyttää myös yhteisiin markkinointikampanjoihin. Jäsenyyden alussa on 30 päivän ilmainen kokeilu, jonka aikana voit päättää haluatko jatkaa.

Mitä hyötyä?

Jäsenet saavat käyttöönsä tukea ja materiaalia oman kaupan perustamiseen, sekä digimarkkinoinnin perusasioiden hallintaan. Yhteiset keskusteluryhmät ja tukifoorumi tarjoavat mahdollisuuden ajatusten vaihtoon paikasta ja ajasta riippumatta. Verkkokaupassa yhteisen näkyvyyden avulla myyntiä on mahdollista kasvattaa.

mitä minun pitää osata?

Ennakkovaatimuksia ei ole. Jos tietokoneen peruskäyttö (sähköposti ym) onnistuu, ja sinulla on halua uuden oppimiseen, niin tämä riittäää. Tukipalveluja tehdään niin puhelimessa, etätapaamisin, kuin henkilökohtaisestikin, että kaikille taataan tasa-arvoinen mahdollisuus osallistumiseen.

pitääkö olla yritys?

Ei tarvitse. Mukana on yksityisiä ihmisiä, free-lance -taiteilijoita, kevytyrittäjiä, toiminimiyrityksiä, yhdistyksiä ja eri yritysmuotoja. Kaikille toimintamuodoille maksut, ehdot ja mahdollisuudet ovat samat. Tärkeintä on, että sitoudut yhteiseen arvopohjaamme: toimimaan vastuullisesti ja kestävästi, toisia kunnioittaen.

mihin sitoudun?

Ilmaisen 30 pv:n jakson jälkeen ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on 124 eur (sis Alv 24%). Seuraavina vuosina voit valita  myös  kausijäsenyyden (3kk ). jos tarvetta myynnin tehostamiseen on esimerkksi vain kesällä. Voit milloin vain jäsenyyden aikana laittaa kauppasi tauolle, kun et sitä tarvitse. Jäsenyyden voit irtisanoa aina kulloisenkin kauden loppuun.

Vastaa