Syyskuulumisia

Share on facebook
yleiskuva palvelut

Syksyn aikana porukan alustalle tulee lukuisia muutoksia. Ulkoasu uudistuu, ja toimintaa painotetaan kehittäjäryhmältä saadun palautteen mukaan siten, että sivusto toimii pääasiassa ohjaajana ja tukijana toimijoiden omille myyntikanaville. Jäsenistöllä on mahdollisuus nostaa omia tuotteita, palveluja ja verkkokauppatoimintoja paremmin näkyviin osallistumalla yhteisiin markkinointikampanjoihin. Kehitystyön tuloksia tullaan myös esittelemään syksyn aikana sivustolla Tieto kiertoon- osiossa.

Sivujen tarjontaa supistetaan aktiivisen käytön mukaiseksi, ja  syyskuusta alkaen jatkavat seuraavat toiminnot:

1) Verkkokauppamahdollisuus (tuotteet, palvelut, kurssit, tapahtumat). Jäsenillä on siis käytössään edelleen maksuton kaupan kokeilualusta ja mahdollisuus esim. esitellä uutuustuotteita helposti, perustamatta omaa kauppaa. Maksuliikenteessä käytössä jatkaa OP:n checkout- palvelu.

2) Ohjeet, ideat ja vinkit -osio tarjoaa edelleen tukea oman verkkokaupan rakentamiseen ja erilaisiin digimarkkinoinnin haasteisiin.

3) Jokaisella jäsenellä oma sivu, josta linkitys omille sivuille somekanaviin ja mahdolliseen omaan verkkokauppaan.

4) Yhteiset Markkinointikampanjat edelleen toteutetaan maksutta, yhteisen mainosbudjetin tavoitteiden mukaisesti.

5) Tuki -zoom palvelee edelleen uusia jäseniä ja yhteismarkkinoinnin suunnittelua.

Ideoita ja ehdotuksia sivuston kehittämiseksi otetaan edelleen vastaan, ja sivustoa pyritään viemään edelleen käyttäjäystävällisempään suuntaan.

admin

admin

www.virena.fi

Jätä kommentti

Porukan uutiset

Porukan ajankohtaisia asioita voit seurata myös Facebook- sivultamme

Viimeisimmät julkaisut

Ajankohtaista
admin

Syyskuulumisia

Syksyn aikana porukan alustalle tulee lukuisia muutoksia. Ulkoasu uudistuu, ja toimintaa painotetaan kehittäjäryhmältä saadun palautteen mukaan siten, että sivusto toimii pääasiassa ohjaajana ja tukijana toimijoiden omille myyntikanaville. Jäsenistöllä on mahdollisuus

Read More »
Ajankohtaista
Viherpalvelu Virena

Virena – Kevät Keikkuen tulevi

Ja kevään myötä on laitettava kesäsuunnitelmat taas uusiksi. Tarkoitus oli, että Ainolan Pihamaa olisi avattu myymälätoimintaan tulevalle kesälle. Terveystilanteeni ei kuitenkaan anna siihen nyt mahdollisuutta, sillä kevään- kesän aikana joudun operoitavaksi ja siinä ei sitten kasvilaatikoita taas nostella hetkeen. 

Taimien ennakkotilaukset on kuitenkin syksyllä tehty, joten ensi viikosta alkaen täyttyy Ainolan piha taimilaatikoista. Niin avojuurisista kuin ruukkutaimistakin. Nyt on siis yritettävä mahdollisimman nopeasti myydä kaikki pois, sillä ikävää on jos kauniit kasvit kuolevat hoidon puuttuessa ennen maahan kasvamaan pääsyä. 

Verkkokaupasta löydät edulliset avojuuritaimet, joita on tulossa ruukutettavaksi. Voit ostaa suoraan verkkokaupasta, tai kysyä isompaa erää vaikka sähköpostilla. Esikasvatukseen tarvittavia ruukkuja on myös saatavissa edullisesti.

Katso kaupassa: 

kysy lisää: info@virena.fi tai p. 040 7301300

Katso alta tarkemmin:

Read More »
Ajankohtaista
Sanapakka

Pääsiäishaaste

Mitä jos elämä ei päätykään roskikseen? Lajittelemalla voi herättää roskan kuolleista ja antaa sille kokonaan uuden elämän: lajitelluista jätteistä tehdään uusia tuotteita.
Tie uuteen elämään käy roskakatoksen kautta. 
Read More »

Katso video