Virena

Virena

Monipuoliset viheralan asiantuntijapalvelut, yritysten ja yhdistysten kehittämis- ja markkinointipalvelut

environmental protection 3341942 1920

Viheralan Palvelut & Osaaminen

Kaikki palvelut viherrakentajalle yli 20 vuoden kokemuksella pienistä konsultoinneista aina kokonaisvaltaisiin taajamien viheralue- ja maisemanhoitosuunnitelmiin Itä-Suomen alueella.  Ainolan Pihamaa – puutarhassa Savitaipaleella perennatuotantoa ja kurssitoimintaa. Koulutuksia järjestän joustavasti niin etänä, kuin myös paikanpäällä ympäri Suomen. Uutena pihakurssit myös verkossa!

Suunnitelmien käytäntöön viemisessä toimimme yhteistyössä Pihapalvelu Kari Kimmon kanssa. 

DigiVipu -palvelut

Pienten kotisivujen ja verkkokauppojen toteutus, verkkokurssien toteutus, Tapahtumatuotanto ja markkinointi. Kotisivuja teen WordPress-, Wix ja Weebly -pohjilla, paketteihin kuuluu omatoimisen päivityksen opastus. Verkkokauppatoteutukset Shopify, Mycashflow -ja WooCommerce – pohjaisena.

Katso Lisätietoja Kotisivuilta

 

Perennatuotanto

Ainolan Pihamaan omista emotaimista ja varmennetusta lisäysmateriaalista tuotettuja kotimaisia perennoja. Perinteisistä lajeista vähän erikoisempiakin lajikkeita.

Koulutukset

Puiden ja pensaiden leikkauskurssit, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille ylläpidon tehostamisen kurssit, erilaisille ryhmille räätälöidyt kurssit.

verkkokurssit

Piharakentajan peruskurssi, materiaalina Piharakentajan käsikirja.

Pihasuunnittelu

Konsulttikäynnit, pihaluonnokset, pihasuunnitelmat.

Maisemasuunnittelu

Maisema-alueiden suunnitelmat, kartoitukset, selvitykset ja raportit, lausunnot viranomaisille.

Työnohjaus

Konetyön valvonta, urakkavalvonta ja omatoimirakentajalle työnohjausta

Savitaipaleen Ainolassa kasvaneista emotaimista tuotetaan kestäviä ja näyttäviä perennataimia ilman teholannoitusta tai energiaa kuluttavaa kasvihuonehyötöä. Ennakkotilauksessa rajoitettu erä päivänliljoja, kuunliljoja, iriksiä ja muutamia muita hyviä perusperennoja. 

Suunnittelija ja muutkin palvelut liikkuvat säännöllisesti ’Samaan hintaan Saimaan ympäri’ . Eli reitillä Kesälahti-Joensuu-Varkaus-Mikkeli-Lappeenranta-Imatra-Kesälahti voit tilata käynnin paikanpäälle ilman erillisiä matkakustannuksia. Päätoimipisteemme on Kesälahdella, ja kesätoimipiste Savitaipaleella. 

Katso verkkokaupasta

Ajankohtaiset

Yhteystiedot

Kesälahti

Ratsumestarintie 27

59800 Kesälahti

info@virena.fi

040 7301300

Savitaipale

Mikkelintie 1371

54800 Savitaipale

info@virena.fi

040 7301300

Ajankohtaisia Asioita Blogissa

Lähetä viesti

admin

admin

www.virena.fi

Jätä Kommentti

Porukan ajankohtaiset

Seuraa Porukan toimijoiden ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, osallistu kursseille ja tutki kaupan tarjouksia

Uutiset:

Katso kurssit

Facebook

admin

Kilpailu

Onko kotisivut tekemättä tai peräisin ’ysäriltä’? Olisiko tarvetta aloittaa myyntiä verkossa tai ainakin tarjota palveluja ostettavaksi myös kotisivujen kautta? Osallistu kyselyyn, ja voit saada harjoittelijatyönä (Pinja Ignatius) toteutetun räätälöidyn kotisivutoteutuksen

Lue Lisää »

Ystävänpäivä lähestyy

Katso mitä Porukka tarjoaa Ystävälle! Ei krääsää, vaan kestäviä ja arjessa tarpeellisia asioita. 1.2. 2021 Esittäytyy Sisustus Sienna 2.2. Esittelyvuorossa Usvatuulia 3.2. Esittäytyy Miiris 4.2. Kielomäen tilan ystävänpäivätervehdys Osallistu arvontaan

Lue Lisää »

Lähetä viestiä ja kysy lisää