Sovintola ry

sovintola 300x172 1

KESÄLAHTI

Sovintola ry

Yhdistyksen toiminnan tarkoitus on ylläpitää ja edistää käsityö- ja kulttuuritoimintaa sekä yhdessä tekemistä ja viihtymistä Sovintolassa.

Sovintola toimii mm. kurssi-, näyttely-, harraste- sekä järjestötoimijoiden kuin myös käsityö- ja kahvilayrittäjien tyyssijana.

 

017 1

Yhdistys ylläpitää käsityöpuoti Korentoa, antikvariaatti Kirjakammaria, kahvilaa, suoramyynti/toritoimintaa, hoitaa Sovintolan puutarhaa sekä B&B majoitusta (majoittujille on kaksi huoneistoa, yhteensä 8 vuodepaikkaa).

Lisäksi talossa toimivat Pro Kesälahti, KesäLahti-Martat ja Kesälahden Kulttuuriseura.

Sovintolassa Tapahtuu

Sovintolassa on tarjolla erilaisia kokoontumistiloja, ja myös majoitusta kahdessa tilavassa huoneistossa.

Ota Yhteyttä

admin

admin

www.virena.fi

Jätä Kommentti

Porukan ajankohtaiset

Seuraa Porukan toimijoiden ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, osallistu kursseille ja tutki kaupan tarjouksia

Uutiset:

Katso kurssit

Facebook

admin

Kilpailu

Onko kotisivut tekemättä tai peräisin ’ysäriltä’? Olisiko tarvetta aloittaa myyntiä verkossa tai ainakin tarjota palveluja ostettavaksi myös kotisivujen kautta? Osallistu kyselyyn, ja voit saada harjoittelijatyönä (Pinja Ignatius) toteutetun räätälöidyn kotisivutoteutuksen

Lue Lisää »

Ystävänpäivä lähestyy

Katso mitä Porukka tarjoaa Ystävälle! Ei krääsää, vaan kestäviä ja arjessa tarpeellisia asioita. 1.2. 2021 Esittäytyy Sisustus Sienna 2.2. Esittelyvuorossa Usvatuulia 3.2. Esittäytyy Miiris 4.2. Kielomäen tilan ystävänpäivätervehdys Osallistu arvontaan

Lue Lisää »

Lähetä viestiä ja kysy lisää