Askarella

Askarella

Askarteluun, Koruiluun, Sisustamiseen

Askarella tarjoaa tarvikkeita ja tuotteita kädentaitoharrastuksiin ja sisustamiseen. Kestävästi ja vastuullisesti tuotetut koriste- ja käyttötavarat on valmistettu Balilla, Indonesiassa.

KATSO KAUPAN TARJONTAA

HALUATKO TUOTTEITA OMALLA BRÄNDILLÄ?

MAAHANTUOJALTA

Kaikki tuotteet ovat omaa maahantuontiamme, ja niiden valmistajia ovat balilaiset perheyritykset. Voit teettää esimerkiksi koruja ja koriste-esineitä sopimusvalmistajillamme edullisesti. Toimitukset tapahtuvat joko lento- tai merirahtina tuotteiden määrästä ja koosta riippuen.

VASTUULLISESTI
MAAILMALTA

Kansainvälistä väriä

Porukan toiminta-ajatuksen mukaisesti mukana on toimijoita myös muualta maailmasta. Kaikki Porukan kaupassa tarjottavat tuotteet on valmistettu vastuullisuuden ja kestävyyden kriteereitä noudatten. Tunnemme tuotteidemme alkuperän!

YHTEYSTIEDOT

Askarella kaupan omistaa Virena Ky. Y-tunnus 2208455-9. 

Osoite: Ratsumestarintie 27 as 2, 59800 Kesälahti.

Puh: 040-7301300.

sp. info@virena.fi

admin

admin

www.virena.fi

Jätä Kommentti

Porukan ajankohtaiset

Seuraa Porukan toimijoiden ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, osallistu kursseille ja tutki kaupan tarjouksia

Uutiset:

Katso kurssit

Facebook

admin

Kilpailu

Onko kotisivut tekemättä tai peräisin ’ysäriltä’? Olisiko tarvetta aloittaa myyntiä verkossa tai ainakin tarjota palveluja ostettavaksi myös kotisivujen kautta? Osallistu kyselyyn, ja voit saada harjoittelijatyönä (Pinja Ignatius) toteutetun räätälöidyn kotisivutoteutuksen

Lue Lisää »

Ystävänpäivä lähestyy

Katso mitä Porukka tarjoaa Ystävälle! Ei krääsää, vaan kestäviä ja arjessa tarpeellisia asioita. 1.2. 2021 Esittäytyy Sisustus Sienna 2.2. Esittelyvuorossa Usvatuulia 3.2. Esittäytyy Miiris 4.2. Kielomäen tilan ystävänpäivätervehdys Osallistu arvontaan

Lue Lisää »

Lähetä viestiä ja kysy lisää