Sanapakka


Sanapakka

 
 
Sairastuin 41- vuotiaana ärhäkkään ja laajalle levinneeseen rintasyöpään. Elinaikaa minulle annettiin tuolloin n. 6kk. Tahto jatkaa elämistä sai kuitenkin uskomaan tulevaisuuteen. Kun kaiken lisäksi elämän peruspilarit kaatuivat , perhe hajosi, työpaikalta irtisanottiin ja parisuhde mureni, oli aika vaihtaa suuntaa. Eräänä kuulaana syysaamuna, ajaessani muuttokuormaani uuteen elämääni, eteeni ilmestyi sateenkaari. Ajaessani läpi tuon ihmeellisen ilmestymän tiesin, että tästä alkaisi uusi ja parempi aika. 

 

 

 

paakuva

Hetkessä Kaikki muuttuu

Hetkessä kaikki muuttuu-runokirja  on syntynyt kulkiessani hoitopolkuani. Sen päähenkilönä on levinnyt rintasyöpä Carcinoma ductale gradus 3 T2N1. Runoissa käsitellään kuolemaa, sen pelkoa, unettomuutta ja sitä miten elämä jatkuu kaikesta huolimatta. Positiivisen ajattelun luomalla energialla olen elänyt yhteiseloa syöpäni kanssa jo yli 5 vuotta.Toivon että kirja toimii apuna vakavasti sairastuneille ja heidän läheisilleen, antaa toivoa pimeimpiin hetkiin ja luo uskoa parempaan tulevaisuuteen.

Kun elämä yht’äkkiä muuttuu turvallisten rutiinien vaihtuessa epätietoisuuteen tulevasta, on pysähdyttävä etsimään uutta suuntaa. Tappio voi kääntyä voitoksi, suru kauniiksi iloksi.
 
Hetkessä kaikki voi muuttua.

Osta Nyt

Yhteystiedot

admin

admin

www.virena.fi

Jätä Kommentti

Porukan ajankohtaiset

Seuraa Porukan toimijoiden ajankohtaisia asioita ja tapahtumia, osallistu kursseille ja tutki kaupan tarjouksia

Uutiset:

Katso kurssit

Facebook

admin

Kilpailu

Onko kotisivut tekemättä tai peräisin ’ysäriltä’? Olisiko tarvetta aloittaa myyntiä verkossa tai ainakin tarjota palveluja ostettavaksi myös kotisivujen kautta? Osallistu kyselyyn, ja voit saada harjoittelijatyönä (Pinja Ignatius) toteutetun räätälöidyn kotisivutoteutuksen

Lue Lisää »

Ystävänpäivä lähestyy

Katso mitä Porukka tarjoaa Ystävälle! Ei krääsää, vaan kestäviä ja arjessa tarpeellisia asioita. 1.2. 2021 Esittäytyy Sisustus Sienna 2.2. Esittelyvuorossa Usvatuulia 3.2. Esittäytyy Miiris 4.2. Kielomäen tilan ystävänpäivätervehdys Osallistu arvontaan

Lue Lisää »

Lähetä viestiä ja kysy lisää