LIITY NYT

Porukassa Onnistut

Yhteistyötä

Jäsenten kesken verkossa ja ihan perinteisesti

Kauppaa

Verkossa, toreilla, tapahtumissa

Uuden oppimista

Tietoa kierrättäen ja jalostaen

Jäseneksi liittyminen on helppoa!

Täytä ja lähetä oheinen lomake,  saat sähköpostiin vahvistuksen rekisteröitymisestä mukaan Porukkaan. Käytössäsi on 30 päivän maksuton koejakso, jonka aikana voit päättää haluatko ryhtyä kaupan tekoon ja hankkia jonkin maksullisista paketeista. Maksuton käyttäjä -jäsenyys tämä jälkeen pysyy voimassa halutessasi, ja voit milloin vain muuttaa sen Noviisi, Kauppias tai rajaton -paketiksi.

Vaikka sinulla ei vielä olisi toistaiseksi tarvetta verkkokaupalle, kirjoita kuitenkin Tuotteet /Palvelut kohtaan lyhyt kuvaus toiminnastasi. Näin pidämme sivustomme luotettavana ja osaamme kohdentaa mahdollisia koulutuksia ja tapahtumatiedotteita oikein.

Jos valitset Perus- Kauppias- tai Rajaton -paketin, valitse myös Tuoteryhmät, joihin haluat esille, niin laitamme jäsentietosi oikealle sivulle. Jollei sinulla vielä ole mitään tuotteita esille laitettavaksi, tähän voit ilmoittaa myös mahdollisen oman verkkosivusi tai some- kanavasi osoitteen. Ohjaamme kävijät omille sivuillesi. 

Katso Tarkemmat ohjeet  ja tutustu Porukan sääntöihin. 

Kirjaudu

Rekisteröidy

A link to set a new password will be sent to your email address.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään sivuston käyttökokemuksen tukemisessa tällä sivustolla, pääsyssä tiliisi ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty Yksityisyyden suoja.

Rekisteröinti

Käyttäjänimi*

Sähköposti*

Etunimi

Sukunimi

Kaupan Nimi*

https://porukan.fi/kauppa/[sinun_kauppasi]

Osoite 1*

Osoite 2

Maa*

Kaupunki

Osavaltio/ Maakunta

Postinumero*

Kaupan Puhelin*

Tuotteet/ Palvelut*

Tuoteryhmät, joihin haluat esille*

Salasana*

Vahvista salasana*

* Hyväksy  Tilaus- ja Toimitusehdot

UKK

Useimmin kysytyt kysymykset

Käyttäjä -paketti ei maksa mitään, ja edulliset kauppiaspaketit mahdollistavat toiminnan kasvattamisen joustavasti. Perusjäsenyys maksaa 40 eur vuodessa, ja sillä saa valmiiksi rakennetun oman kotisivun, sekä linkit omille sosiaalisen median- tai muille kanaville. Noviisi -paketti maksaa 50 eur vuodessa, ja edellisen lisäksi sillä saa enintään 10 tuotteen verkkokaupan, sekä yhden somekanavissa toteutetun yhteismarkkinointikampanjan osallistumisen maksutta. Verkkokauppamyynnistä ei peritä provisiota tai muita lisämaksuja. Kauppias -paketissa on jo enemmän tuotevalikoimaa, voit laittaa myyntiin jopa 100 tuotetta. Kauppias -paketin saa joko 10 euron kuukausimaksulla, tai 100 euron vuosimaksulla. Kauppiaat voivat osallistua ilman lisämaksua 3 kampanjaan vuodessa. Vähän pidemmälle ehtineille on tarjolla Rajaton- paketti. Tässä voi olla rajaton määrä erilaisia tuotteita ja palveluja, sekä mahdollisuus osallistua kaikkiin markkinointikampanjoihin.

Myyntiprovisiota ei peritä. Maksat vain pankin tai maksunvälittäjän kulut.

Markkinoinnin kampanjat suunnitellaan yhdessä jäsenten kanssa, ja ne toteutetaan pääsääntöisesti jäsenten omalla, aitoa tekemistä esittelevällä materiaalilla, kuten Facebook- postauksilla, lyhyillä videoilla ja blogiteksteillä.

Tukipalveluja kehitetään sivustolle kaiken aikaa lisää. Yhteistyövälineinä jäsenillä on käytössä etätapaamiset ja olosuhteiden salliessa myös yhteiset kokoontumiset. Porukan Whatsapp, sähköposti ja Foorumi auttavat miettimään asioita yhdessä. Lisäksi henkilökohtainen tukitiimin neuvonta on myös jäsenten käytettävissä pakettien mukaisesti.

Yhteistyö ja samanhenkisten ihmisten kanssa verkostoituminen tuo kaivattua vaihtelua, antaa uusia ideoita ja kontakteja. Yhteisöllisyys on toimintamme kulmakivi!

admin

admin

www.virena.fi

Jätä Kommentti

Lähetä viestiä ja kysy lisää