PALVELUT

Media ja Grafiikka

Logot, esitteet, kotisivut ja muu graafinen suunnittelu. Myös yksilölliset käsin piirretyt logot ja piirrokset jne. Lähetä meille viestiä tarpeistasi, kartoitamme sopivimman osaajan tai tiimin avuksi. 

Markkinointi

Markkinoinnin kokonaissuunnittelu, yksittäiset kohderyhmäkampanjat ja niiden toteutus eri asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä. Käännöstöitä englanti-suomi-englanti.

Koulutukset

Pienryhmille räätälöityjä koulutuksia eri aiheista: esim.  digivälineiden käyttö liiketoiminnan alkuvaiheessa, luonnontuotteiden hyödyntäminen, puutarha- ja pihateemat, mindfullness- teemat.

Paikalliset osaajat

Koti ja Puutarha

Piha- ja viheraluesuunnittelu, viherrakentaminen, puutarhan tarvikkeet. Pienet rakennus- ja remonttityöt sekä puusepäntyöt. Ympäristöalan koulutukset ja muut asiantuntijatyöt.

Hyvää oloa

Hiusten ja ihon hoitoa, hierontaa, jalkahoitoa, ohjattuja retkiä luontoon. Tiloja tyky- ja tyhytoimintaan. Green care – ja mindfullness -palvelut.

Matkailijan majapaikat

Korkeatasoisia huviloita puhtaiden vesistöjen rannalla ja budjettilomailijalle lämminhenkisiä, paikallisia vaihtoehtoja. Tutustu!

Ruokaa ja Ostospaikkoja

Paikalliset torimyyntipaikat, Pop- up myymälät ja myyntitapahtumat, Kahvilat ja Ravintolat sekä matkailijalle muut mukavat pysähdyspaikat lähellä ja kaukana.

KAUPASSA: