Porukan

PAHKA MehiläisvahaHoito puulle 100ml

Valmistamme Kielomäessä mehiläisvahapohjaisia hoitosalvoja omien pesien mehiläisvahasta ja Joutsenon Kuurman kylmäpuristetuista luomuöljyistä. Pienet salvaerät valmistamme käsin, öljy valitaan käyttökohteen mukaan ja tehoaineet löytyvät lähiluonnosta ja omista mehiläispesistä.

PAHKA MehiläisvahaHoito Puulle valmistetaan suojaavista ominaisuuksistaan tunnettuun luomupellavaöljyyn. MehiläisvahaHoito on helppo levittää, öljy kyllästää ja suojaa puupintaa ja vaha muodostaa kosteudelta suojaavan kalvon. Täysin luonnon raaka-aineista valmistettua MehiläisvahaHoitoa on miellyttävä ja turvallinen levittää pinnalle vaikka paljain käsin. Käsittely voi muuttaa puupinnan väriä, joten kokeile tuotetta ensin näkymättömään paikkaan. Lämpö tehostaa imeytymistä ja käsittelyn voi toistaa halutessaan.

Kielomäen MehiläisvahaHoito -sarja on valmistetaan puhtaista lähi- ja luonnontuotteista ja tuotteet on tarkoitettu puupintojen ja nahan pintakäsittelyyn ja lemmikkien tassujen ja ihon hoitoon ulkoisesti. Tuotteille ei ole haettu kosmetiikan turvalli-suusselvityksiä, jotka vaaditaan ihmiskäyttöön. Tuotteet saattavat aiheuttaa oireita siitepöly- tai hartsiallergisille.

20,00  sis Alv

2 varastossa

Osta nyt