Porukan Maksuttomat kurssit

Apua aloittelevalle kauppiaalle

KURSSI 1

Kaupan perustaminen porukan alustalle

Vaiheittaiset ohjeet kuinka saat oman kaupan valmiiksi porukan alustalle. Voit myydä tavallisia ja digitaalisia tuotteita, sekä omia kursseja sekä diginä, että tavallisina versioina. Lisäksi voit vuokrata tiloja, välineitä ja majoitusta. Kurssilla käydään läpi perusasetukset, kuvien muokkaus ja lisääminen, toimitus- ja maksuasetukset jne.

KUINKA PERUSTAN KAUPAN PORUKAN ALUSTALLE

5 oppituntia, aika 3h
KATSO KURSSI

KURSSI 2

Kuvien käyttö markkinoinnissa

Millaisia kuvia kannattaa käyttää tuotekuvina, entä yleiskuvina kotiivulla? Kuinka kuvia helposti muokataan? Kuinka tehdään nopea video kuvia käyttäen? Näihin kysymyksiin saat vastaukset tällä kurssilla

kuvien käyttö ja muokkaus

1 oppitunti
Kurssille

Terve!

Minä toimin taustajoukkona

Itse kokeilemalla ja ammattilaisten avulla olen tätä alustaa rakentanut yhteistyössä Porukan jäsenten kanssa. Kurssit pohjautuvat rakennustyössä eteen tulleisiin yleisimpiin kysymyksiin ja pulmiin. Siis hyvin käytännönläheisellä otteella on kurssit suunniteltu. Ja niitä kehitetään koko ajan teidän toimijoiden antaman palautteen ja toiveiden mukaan. 

 Virpi Pakarinen, Virena Ky

Muita Tarjolla olevia kursseja

PIHA JA PUUTARHA, KOTISIVUJEN RAKENTAMINEN

1

eDULLISET KURSSIT

Porukan kaupasta löydät edullisia kursseja Piha- ja Puutarha-aiheista sekä kotisivujen rakentamisesta itse, edullisesti.

2-2-2

KOKEMUKSEN ÄÄNELLÄ

Kaikkien kurssien pohjana on pitkä käytännön kokemus aiheesta.

missä ja milloin haluat

Kurssiaineisto on käytettävissäsi rajattoman ajan, joten voit palata siihen milloin haluat.