jÄSENTEN OMAT SIVUT

JÄSENPALVELUT

lUE TÄMÄ ENSIN

yLEISTÄ

Kirjautuneet jäsenet voivat käyttää tuki- ja jäsenpalveluja rajattomasti, silloin kun itselle parhaiten sopii. Tutustu Tapahtumat- arjontaan ja ilmoita omat tapahtumasi. Voit kysyä apua tukitiimiltä, ja osallitua Zoom-tapaamisiin. Tarjolle tulee myös kauppiaille kurssipohja, jonka avulla oman kaupan rakennus Porukan alustalle onnistuu helposti.  

Alkuun Apua * Osaamista vahvemmaksi * Tehoa Myyntiin * Yhteistyötä * Uusia kumppaneita

Parvessa Pienikin Pärjää!

Tiimien yhteismarkkinointi tuo merkittävää kustannussäästöä ja tehonlisäystä internet- markkinoinnin kampanjoissa. Porukan yhteiset tuotepaketit, messu- ja toripaikat, someyhteisöt ja kokoontumiset ovat tärkeä osa yrittäjän hyvinvointia.

 

Porukan ammattilaisten ja vertaistuen avulla saat liiketoiminnan alkuvaiheessa apua esimerkiksi markkinointiin ja liikeidean kehittelyyn. Tietotori tarjoaa keskusteluforumin ohella erilaisia videomateriaaleja, kursseja ja muuta jäsenten toivomaa tukimateriaalia.

Zoom- kokoukset

Aina tilanteen ja sopimuksen mukaan

henkilökohtaiset Tapaamiset

Alkuvaiheessa tarvittaessa myös henkilökohtaista opastusta alkuun pääsemiseksi Itä-Suomen alueella, koronatilanne huomioiden.

Porukan kurssialusta

Moodle- alustalle on tulossa erilaisia ohjeita kaupan perustamiseen ja myynnin tueksi.

Porukan Tukitiimi ja Whatsapp

Yhdessä pohtien monet asiat ratkeavat helpommin, ja uusiakin ideoita jalostuu. Liity tukitiimiin ja tarjoa omaa osaamistasi muillekin. Whatsapp -ryhmässä käydään vilkasta keskustelua ajankohtaisista aiheista.

Kysy Lisää:

040 7301300

Sähköposti:

posti@porukan.fom

Tulevaisuutta kohti

Kestävästi.

MONENLAISTA TOIMINTAA

TOIMIALAT

Porukkaan kuuluu jo useiden eri alojen toimijoita. Voit olla palvelualalla, taiteilija, yhdistystoimija, yksityinen harrastaja, pienyrittäjä ja pientuottaja. Tai jotain ihan muuta. Kaikki kestävän elämäntavan ja elinkeinojen puolesta toimivat ovat ovat tervetulleita mukaan Porukkaan. 

PIENTUOTTAJAT JA ELINTARVIKEJALOSTAJAT
23%
KÄSITYÖLÄISET
23%
TUOTEMYYJÄT
19%
PALVELUT JA MATKAILU
19%
ASIANTUNTIJAT
16%

Tukitiimimme

Tarvitsetko apua oman toiminnan kehittämiseen, tai asiantutijaneuvoja eri aihepiireistä? Tukitiimimme auttaa. Onko sinulla osaamista, jota haluaisit tarjota muillekin? Tukitiimiin otamme uusia kasvoja mielellään mukaan.  Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Virpi Pakarinen

yritys- ja ympäristöasiat

Apua kotisivujen tekoon, markkinointi- ja liiketoimintasuunnitteluun, englanti-suomi käännöstöihin ja graafisen suunnittelun tarpeisiin. Lisäksi ammattipalveluja piha- ja viheraluesuunnitteluun, ympäristöalan konsultti- ja opetustehtäviin.

Taina Arvekari

markkinointi ja matkailu

Monipuoliset markkinoinnin palvelut, matkailutuotteiden suunnittelu ja markkinointi.

Pinja Ignatius

Harjoittelija

Monipuolinen verkkosisällön tuottaminen, apua kotisivujen rakentamiseen ja päivittämiseen sekä graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn tarpeisiin.

Hanne Suomalainen

markkinointi,

Kontaktointi, kaupan konsultointi