Parvessa Pienikin Pärjää

VERKKOKAUPPA & YHTEISTYÖN PAIKKA

Ketä Porukkaan kuuluu?

Olemme pieniä maaseudun yrityksiä, yhdistyksiä, yksityisiä ihmisiä ja free-lance- toimijoita eri aloilta ja eri maakunnista. Porukan.com yhdistää toimijoita, joilla on halu tuottaa itselle ja  muille jotain kaunista ja käytännöllistä, ja hyvää fiilistä eri tavoilla, kestävät arvot edellä.

Porukan Blogi

Asiaa ja Ajankohtaisa

PORUKASSA ON AKTIIVISIA TOIMIJOITA

Pientuottajien Verkkokauppa

Puhtaita elintarvikkeita, laadukkaita käsitöitä, tarvikkeita hyvinvointiin, kotin ja harrastamiseen.

Matkailijalle Mukavaa

Laadukasta majoitusta ja aitoja paikallisia elämyksiä, välinevuokrausta sekä hyvää ruokaa moneen makuun.

Digi Tuki

Tarvitsetko nettisivut tai markkinointiin apua? Ota yhteyttä, ratkaistaan pulmat yhdessä.

Kurssit & Verkkokurssit

Edullisia ja aivan ilmaisia verkkokursseja esimerkiksi puutarha- ja markkinointiaiheista.

Palvelut lähellä

Hyvinvoinnin palveluja, ja apua esimerkiksi piha- ja remonttitöihin, juhlien järjestämiseen ja paljon muuta.

Osaaja-apua

Eri alojen osaajia apuna yriystoiminnan alkuvaiheissa ja kehittämisessä.

Mikä porukka?

Porukan ydinideana on olla tukena kasvuun ja kehittymiseen ’ niille kaikkein pienimmille’, joiden resurssit muuten eivät ehkä riitä toiminnan kehittämiseen. Porukan jäsenyys ei sido toimijoita mihinkään, eikä sillä ole ’virallista’ formaattia. Jäsenyys tarkoittaa osallistumista yhteisen toiminta-alustan ylläpitokustannuksiin ja yhdessä sovittaviin markkinoinnin kustannuksiin. Vuosittaisella 100 euron tai kuukausittaisella 10 euron jäsenmaksulla katetaan kustannukset verkkokauppatoiminnoista ja yleisistä tukipalveluista, sekä yhdessä sovituista markkinoinnin kampanjoista. Järjestelmä on voittoa tavoittelematon.

Vuosittaisella jäsenmaksulla saa:

  1. Ilmaisen verkkokauppa-alustan. Ei aloitusmaksua, ei kuukausimaksua, ei peritä provisiota myynnistä. Y- tunnuksellisilla Kauppailla on oma Check out – maksuportaali. Muilla käytössä Stripe- maksukäytävä ja lasku. Pakettikauppa- lähetysintegraatio. Verkkokaupassa voi myydä fyysisiä ja virtuaalisia tuotteita, erilaisia palveluja ja verkko- sekä muita kursseja.
  2. Oman kotisivun Porukan järjestelmän sisälle. Sivulle voi laittaa omia linkkejä, kuvia, videomaterialia ym. Eri toimijaryhmille on hieman erilaiset sivupohjat (elintarvikkeet, matkailu, käsityö&taide ja palvelut)
  3. Jäsenten tukisivustonTukisivustolla on yhteinen tukifoorumi, jonka alla voivat eri alojen toimijat muodostaa suojattuja keskustelupiirejä ja jakaa materiaalia. Lisäksi tarjolla on henkilökohtaista asiantuntiatukea eri tarpeisiin, yhteinen whatsapp -ryhmä ja materiaalikirjasto. Järjestämme Teams- tukikokouksia aina tarpeen mukaan asiantuntijoiden johdolla.

 

 

Palvelut

Graafinen Suunnittelu

Verkkosivut WordPress – ja Wix- alustoilla, verkkokaupat WooCommerce ja Shopify alustoilla toteutettuna. Esitteet, flyerit, käyntikortit ym.

Ympäristö & Rakentaminen

Piha- ja viheraluesuunnittelu, viherrakentaminen, tarviketoimitukset. Pienet rakennus- ja remonttityöt, sekä puusepäntyöt. Ympäristöalan koulutukset ja muut asiantuntijatyöt.

Elämykset& Hyvinvointi

Hyvinvoinnin ja kauneuden palvelut ja kurssit, Green care-palvelut, erä- ja luontoretket, maatilaelämykset, melontakurssit, luontoliikunnan välinevuokrausta.

Muuta mukavaa

Juhla- ja pitopalvelu, tapahtumat,  mehustuspalvelut, suoramyyntipaikat ja pop-up – kaupat. Taide- ja käsityökursseja, Tyky- ja tyhy- paketteja.

Tukitiimimme

Tarvitsetko apua oman toiminnan kehittämiseen, tai asiantutijaneuvoja eri aihepiireistä? Tukitiimimme auttaa. Onko sinulla osaamista, jota haluaisit tarjota muillekin? Tukitiimiin otamme uusia kasvoja mielellään mukaan.  Ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Virpi Pakarinen

alustan kehittäjä

Apua kotisivujen tekoon, markkinointi- ja liiketoimintasuunnitteluun, englanti-suomi käännöstöihin ja graafisen suunnittelun tarpeisiin. Lisäksi ammattipalveluja piha- ja viheraluesuunnitteluun, ympäristöalan konsultti- ja opetustehtäviin.

Taina Arvekari

markkinointi ja matkailu

Monipuoliset markkinoinnin palvelut, matkailutuotteiden suunnittelu ja markkinointi.

Pinja Ignatius

harjoittelija

Monipuolinen verkkosisällön tuottaminen, apua kotisivujen rakentamiseen ja päivittämiseen sekä graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja kuvankäsittelyn tarpeisiin.

Hanne Suomalainen

markkinointi,

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Ratsumestarintie 27 as 2, 59800 Kesälahti

+358 40 7301300