Uutiset

Mitä Porukassa tapahtuu?

TAPAHTUMAT,
NOUTOPISTEET,
KURSSIT,
TEKEMISTÄ

Jäsenten tapahtumakalenterissa kerrotaan paikallisista myyntitapahtumista, yritysten ja yhdistysten kaikille avoimista tilaisuuksista, yrittäjien ja toimintaryhmien tapahtumista ja kursseista. Siis kaikesta sellaisesta, mitä ei yleensä lehti- ilmoituksissa tai nettikampanjoissa kerrota. Parhaista, paikallisista ja aidoista asioista. TUTUSTU!

Haluatko omat tapahtumasi kalenteriin?

Liity jäseneksi. Hinta kalenterin käyttöoikeudesta on vain 40 eur/ vuosi.

TAPAHTUMAT, BLOGIT, KURSSIT, TUKI

Myyntitapahtumat
Kielomaki

Pieni HunajaPuoti avoinna Kielomäen Tilalla

Torstaina 17.12. HunajaPuoti Kielomäen tilalla Huhtasenkylällä on auki klo 16-18!! Tarjolla on koko tilan tuotevalikoima hunajasta neulakintaisiin, heijastavista hihanauhoista mehiläisvahaisiin tassuvoiteisiin! Puotipäivänä – Katajainen Hunajasima loppuvuoden juhliin 2 pulloa 10€

Lue Lisää
Myyntitapahtumat
Kielomaki

Pieni HunajaPuoti avoinna Kielomäen Tilalla

Perjantaina 18.12. HunajaPuoti Kielomäen tilalla Huhtasenkylällä on auki klo 16-18!! Tarjolla on koko tilan tuotevalikoima hunajasta neulakintaisiin, heijastavista hihanauhoista mehiläisvahaisiin tassuvoiteisiin! Puotipäivänä – Katajainen Hunajasima loppuvuoden juhliin 2 pulloa 10€

Lue Lisää

Soinilan joulupuoti

Jouluinen Puoti tarjoaa paikallisten yrittäjien tuotteita lahjaksi ja joulun tunnelmaa tuomaan kotiin. Myymälä on avoinna arkisin 14-19 ja lauantaina 10-19 aina 19.12. saakka.

Lue Lisää

Blogit

Piharakentajan ABC

Peruskurssi pihan suunnittelusta ja rakentamisesta. Opi oman pihan suunnittelun perusasiat, ja tärkeimmät tekijät onnistuneessa toteutuksessa.

Lue Lisää

Kurssit

Foorumit